Online gyógytorna

 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a személyes találkozáson kívül lehetőség van online konzultációra, gyógytornára is.

Kinek ajánlom?

Elsősorban azoknak ajánlom, akik a távolság vagy egyéb akadály miatt nem, vagy csak ritkán tudnak tudnak a rendelőbe személyesen eljönni, esetleg másik városban, vagy külföldön élnek.

Előnyei:

  • bárhonnan elérhető
  • Időhatékony, mivel az utazást megspórolhatod, így foglalkozás valóban csak egy 50 percet vesz igénybe
  • a jelenlegi vírushelyzetben is lehetséges szakember vezetése mellett mozgásterápiát végezni panaszaid gyors és hatékony csökkentése érdekében

Az online konzultációt, ugyan úgy mint személyesen, állapotfelméréssel kezdjük. Ennek során kérdéseket teszek fel a jelenlegi panaszaidról, egészségi állapotodról, valamint átbeszéljük a korábbi történésket is. Ezután bizonyos mozdulatok, tesztek elvégzésére kérlek, annak érdekében, hogy még pontosabb képet kapjak jelenlegi állapotodról.

Ezt követően állítjuk fel közösen a terápiás tervet, majd el is kezdjük a tornát. A gyakorlatok precíz kivitelezése és betanulása a kamera segítségével megoldható a rendelői órákhoz hasonlóan.

Hátrányai:

Bizonyos vizsgálatok, tesztek és terápiás módszerek elvégzése ilyen módon nem lehetséges, ezért a foglalkozás a gyakorlatokra (mozgás és testtartás korrekcióra) és a tanácsadásra korlátozódik.

A közvetlen kontroll hiánya miatt előfordul, hogy nem teljesen precíz a gyakorlat kivitelezése, ez mindkettőnk részéről nagy odafigyelést igényel.

Ha nem megfelelő a technikai háttér (kép és hang minőség, fények, internet stb.) a foglalkozás nehézkessé válhat, esetleg a kívánt eredmények elérésében is korlátozhat minket.

Hogyan készülj az órára?

Szükség lesz egy videóhívásra alkalmas eszközre, webkamerával, mikrofonnal felszerelt számítógépre, laptopra, tabletre, vagy okostelefonra. Online gyógytornát általában Skype-on keresztül tartok, de kérésre más platform is megoldható.

Érdemes a lakás egy olyan részét választani, ahol van elég fény és hely mozogni, gyakorlatokat végezni, valamint a videóhívásra használt eszközöd olyan helyre tenni, hogy jól lássalak. A részleteket az időpont egyeztetés során megbeszéljük.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni az online gyógytorna lehetőséget, kérlek keress fel telefonon vagy üzenetben és megbeszéljük a részleteket.

Szolgáltatások

Gyógytorna

Személyre szabott mozgásterápia Bővebben >>

Trigger és Tenderpont terápia

Fájdalomcsökkentés az izmokban lévő fájdalmas csomók oldásával...
Bővebben >>

Kinezio tape

Fájdalomcsillapítás, ízületi korrekció, könnyed mozgás elérése megfelelő ragasztási technika segítségével... Bővebben >>

Dorn terápia

Ízületi korrekciós technika, mely hatékony kezelés fájdalmaknál, zsibbadásnál, aszimmetrikus testi reakcióknál... Bővebben >>

Köpöly terápia

Letapadt izmok oldása, felszabadítása, kötőszöveti anyagcsere- és keringésfokozás... Bővebben >>

Nyirokterápia

Nyiroködéma kezelése manuális nyirokdrenázzsal és a végtagok szakszerű kompressziós fáslizásával... Bővebben >>

TRX

Egyensúlyfejlesztés, tartásjavítás, mélyizmok tréningje hevederes edzéssel, gyógytorna elemekkel... Bővebben >>

Hegkezelés

Speciális manuális technika a gyors, esztétikus és problémamentes heggyógyulás érdekében... Bővebben >>

McKenzie terápia

Porckorongsérv és egyéb gerincbetegségek mozgás- és manuális terápiája... Bővebben >>

FDM

FDM terápia Bővebben >>

Időpont egyeztetés

Vendégeim írták

A rendelő megközelítése